Kysely: Kasvua luovan ja kulttuurialan palveluille

Jos tarjoat tai välität kulttuuri- tai luovan alan palveluita, tämä kysely on sinulle! Kulttuurialoissa on valtava potentiaali. Osaamista ja sisältöä on, mutta valtaosa siitä on vielä piilossa. Palvelut pitää tuoda näkyviksi. Muutoksen käynnistämiseen tarvitsemme tietoa juuri sinulta.

Muutosvauhti on kova  ja resilienssi enemmän kuin tarpeen jokaiselle luovan alan toimijalle. Miten saadaan lisää työtä tekijöille ja parempaa kannattavuutta organisaatioille? Miten luodaan kasvua ja vaikuttavuutta? – Leikkauksista huolimatta.

Vaikka luovista aloista on tuotettu paljon dataa, palveluita ei ole koskaan tarkasteltu kokonaisuutena.

Keräämme nyt ensimmäistä kertaa yhteen tietoa, mitä palveluita halutaan ostaa, mistä kanavista ja mihin hintaan. Millaista tukea myyntitaitojen kehittämiseen kaivataan, ja millaisia asenteita ja visioita alalla on. Tiedon pohjalta luomme kaikille avoimen digitaalisen myynnin ja välittämisen mallin.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Kyselyaika sulkeutuu 15.7.2024.

Hero Image

"Tarkoituksena on, että tuettavien hankkeiden kautta saadaan liikkeelle sellaista muutosta, jonka avulla alan kasvumahdollisuudet parantuvat”

-Sari Multala, Tiede- ja kulttuuriministeri
About Image

Miksi osallistua?

1. Jokaisen toimijan ääni on kokonaiskuvassa tärkeä. Vain tuomalla osaamisen ja toiminnan näkyväksi, luovat alat voivat kehittyä ja saada arvostusta.

2. Sekä tekijöiltä, myyjiltä että ostajilta saatu tieto auttaa näkemään luovan alan palveluiden ison kuvan. Se auttaa ymmärtämään, miten omille palveluilleen voi saada lisää myyntiä ja vaikuttavuutta.

Kyselyn päätteeksi voit osallistua arvontaan, jossa arvotaan kaksi palkintoa: Giglen digitaalisen myynnin koulutus (arvo 990 €) sekä viisi kahden lipun pakettia Stella Polariksen ja Teatterikeskuksen jäsenorganisaatioiden syyskauden esityksiin. 

Vastaa kyselyyn

Lisätietoja ja yksityisyys

Kyselyn tuloksista kerrotaan syksyllä 2024 Giglen uutiskirjeissä sekä tilaisuudessa, johon kaikki kyselyyn vastanneet saavat kutsun.Kysely on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Next Generation EU:n rahoittamaa, ja Gigle Oy:n toteuttamaa OMA-hanketta, jonka tavoitteena on edistää luovan alan palveluiden digitaalista myyntiä ja välittämistä.

Kyselyn avoimia vastauksia voidaan käyttää anonyymeinä sitaatteina tulosten julkistamisessa ja laajemmassa kehittämistyössä. Sitaateilla saamme tuloksille laajempaa näkyvyyttä ja vaikuttavuutta esimerkiksi päättäjien, rahoittajien ja median suuntaan. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä niihin yhdistetä sähköpostiosoitettasi. Täältä löydät kyselyn tietosuojaselosteemme.

About Image
Arrow Image